Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

Αφήγηση..


Tην θυμάμαι απο μικρη..Τα ποδια μονιμα ματωμενα απ'το ποδηλατο.Τα γονατα σημαδεμενα.Ηταν ομορφο αγοροκοριτσο.Κατι πλεξουδες ξανθιες που με δυσκολια προσπαθουσε να κρατησει χτενισμενες.Ματια σπιθες..μεγαλα και καστανα.Καμια θυληκοτιτα κι ομως πολυ ξεχωριστη!Συνηθως τα απογευματα μου μιλαγε για κυμματα που σκαγαν στα βραχια.Το ονειρο της να γινει φωτογραφος..Να φωτογραφιζει "εμενα,εσενα,εκεινους" ελεγε.Το ονειρο μου να την δω να φωτογραφιζει.Ναι ενα τοσο δα μικρο ονειρο ειχα τοτε.Να χορτενει το ματι μου την παρουσια της,να κρατα την φωτογραφικη μηχανη,να φωτογραφιζει "εμενα,εσενα,εκεινους".Τα βραδυα επαιζε με της γατες.Εχωνε να αγοριστικα χερια της στο στομα τους και εκανε πως πονουσε.Η μητερα της την φωναζε αγριμι.Το Σαββατο που λουζοταν στεγνωνε τα μακρια της μαλλια στο ηλιο μπρος στο παραθυρο του δωματιου μου και μυριζε σαπουνι,σαπουνι και πουδρα.Υστερα ερχοταν και με συναντουσε,πηγαιναμε βολτες με τα ποδηλατα και σημαδευαμε τα γονατα μας.Καποτε σκισαμε τα δαχτυλα μας και ενωσαμε το αιμα..Φιλες για παντα λεγαμε και γελουσαμε.Τωρα καπου μεσα βαθεια μπορει να κυλαει λιγο αιμα δικο της,καπου μεσα της λιγο αιμα δικο μου.
Φιλιομασταν που και που.Το στομα της μυριζε σαπουνι "Εφαγες σαπουνι" ελεγα.."ειναι απ τις σαπουναδες" ελεγε..Κι'υστερα γελουσαμε.Ο Γιαννης ηταν το αγορι της.Ο Νικος το δικο μου.Αχωριστοι φιλοι κι εκεινοι.Πηγαιναμε βολτες με τα ποδηλατα,αργοτερα που μεγαλωσαμε με τ'αυτοκινητα!Εγω κι εκεινη συνεχισαμε να ανταλασουμε φιλια,αγκαλιες στα σκοταδια,υποσχεσεις οτι δεν θα χωρισουμε ποτε,ζαχαρωτα και οτι αλλο υπηρχε το μοιραζομασταν.Μονο τα αγορια μας δεν ηξεραν τιποτα.Νιωθαμε οτι αυτο ειναι κατι δικο μας κι οτι ποτε δεν χρειαζεται να το μαθει κανεις,κι οτι η ζωη θα μας βρισκει μαζι παντα για να ανταλασουμε φιλια και ζαχαρωτα...Οταν ξαπλωναμε μαζι ειχαμε την αναγκη να ακουμπουν τα κορμια μας.Η απολυτη ηδονη ηταν το απαλο αγγιγμα και η γευση των φιλιων μας.
Υστερα απο χρονια παντρευτηκαμε αλλα οι Παρασκευες ηταν παντα δικες μας.Ειχαμε νικοιασει ενα σπιτι στο κεντρο..ενα αγαπησιαρικο σπιτι.Δεν γνωριζε φυσικα κανεις τιποτα γιατι μεσα μας ξεραμε οτι θα πληγωναμε πολλους κι'οτι ολοι μα ολοι θα αποκτουσαν ξαφνικα μια εντελως λαθος εικονα.Εκεινη λατρευε να με φωτογραφιζει...ποτε γυμνη και ποτε μισοντυμενη κατω απο φωτα σκοτεινα.Αθωες φωτογραφιες μα και λιγο προστυχες καμια φορα.Μου αρεσε αυτη η εναλλαγη.Εκεινη ηταν για μενα τα παντα:η φιλη μου,η αδερφη μου,η ερωμενη μου.Εγω ημουν για κεινη "το κερασακι στην τουρτα.Τρωγεται η τουρτα χωρις κερασακι γλυκεια μου?Κατι σημαντικο δεν θα της λειπει?"
Ενα βραδυ αργησε λιγο..Δεν ανησυχησα γιατι παντα της αρεσε να κανει εντυπωση,να μην θεωρω τιποτα δεδομενο.Οταν μπηκε φορουσε ενα μαυρο παλτο κι ενα μωβ φουστανι που της ειχα παρει δωρο στη γιορτη της.Ενιωσα την αναγκη να την πιω σαν ενα ποτηρι νερο μετα απο πολλες ωρες διψας.Ηταν δικη μου με καθε τροπο!Ηταν ο μεγαλυτερος ερωτας της ζωης μου,ηταν ο ποθος που δεν θα εσβυνε ποτε.Με ερεθισε η σκεψη να την γδυσω και να την φωτογραφισω εγω εκεινο το βραδυ..καπως βιαια..πολυ προστυχα!Σαν να καταλαβε την σκεψη μου,εβγαλε τη μηχανη απ'την τσαντα της και μου την εδωσε σχεδον προκλητικα.Την εγδυσα ωστοσο αργα γιατι το απαλο κορμακι της δεν σηκωνε την επιθυμια που ειχα εκεινη την στιγμη.Το φλας εσκαγε πανω της κι εκεινη φανταζε σταρ του κινηματογραφου η μαλλον ...Βασιλισσα του Ερωτα.Η δικη μου Βασιλισσα!
Υστερα ξαπλωσαμε και κοιταζομασταν σχεδον ντροπιασμενα.Εγω για τις σκεψεις μου,εκεινη για το ανοιγμα των ποδιων της σε καθε κλικ της μηχανης μου.Την φιλησα στα χειλη.Γυρισα την πλατη και καταλαβα οτι αυτος ο ερωτας ηταν ψευτικος.Εκρυβε ντροπες.
Δεν την ξαναειδα.

24 σχόλια:

candy's τετραδιάκι είπε...

To ποστ ειναι αφιερωμενο στον αγαπημενο μου..

stella είπε...

πολυ ομορφο!
εξομολογητηκο?
ιστορια αλλων?

tovenito είπε...

αυτό εννοούσες τόσο καιρό;

αν και δεν νομίζω ότι η ιστορία είναι δική σου ατόφια. νομίζω είναι παραλλαγμένη ή καμουφλαρισμένη

candy's τετραδιάκι είπε...

*Στελιτσα και Τοβενακο : Ασχετο με το αν ειναι δικη μου ιστορια η οχι,το κειμενο εχει να κανει με τις ανθρωπινες σχεσεις...και κατα ποσο εμπιστευομαστε καποιον που αγαπαμε,κατα ποσο ειμαστε ελευθεροι να κανουμε αυτα που θελουμε και κατα ποσο ντρεπομαστε γι'αυτα.

Υ.Γ Τοβενε..τι εννοουσα??

the boy with the arab strap είπε...

καλα τι ντροπη ειναι αυτη με τα απο τοσα που ειχαν περασει μαζι , ολα ψεμα ηταν ? η το βαρος του μυστικου τις εκανε να δουν αλλιως τα πραγματα . ''η μερα που χαθηκε η αθωοτητα ''.

uberbastard είπε...

THAT'S WHY CANDY IS A GAY ICON ;)

Αστερόεσσα είπε...

Φτου! Μας έκοψες πάνω στο καλύτερο!
Αλλά, ok!
Μιλφέιγ εξακολουθώ να κερνάω! :)

akrat είπε...

κοριτσάκι μου
το ποιανού είναι αυτή η πανέμορφη ερωτική ιστορία ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ....
ούτε καν τον εραστή σου.... τον αγαπημένο σου...
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ή η παράθεση άλλων εμπειριών ΟΦΕΙΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ...
εγώ που αγαπώ τα πάθη...απόλαυσα ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΤΗ...
φωτεινούλη...

takis είπε...

"..Υστερα ξαπλωσαμε και κοιταζομασταν σχεδον ντροπιασμενα.Εγω για τις σκεψεις μου,εκεινη για το ανοιγμα των ποδιων της.."

Αφου ακόμα ντρεπόμαστε για τις σκέψεις μας και το άνοιγμα των ποδιών μας....έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας...

Επίσης,
υπάρχουν ψεύτικοι έρωτες?
υπάρχουν αληθινοί ?
Δεν ξέρω.

Ξέρω οτι υπάρχει το πάθος..(πιστεύω τουλάχιστον οτι υπάρχει..)
που μπορεί να εκδηλώνεται απο ένα απλό άγγιγμα μέχρι άγριο και χωρίς ντροπές σεξ....

βασίλης είπε...

Δυνατό κι ερωτιάρικο... άσχετα με τους ρόλους και τα φύλα.. Το βρήκα συναρπαστικό

tovenito είπε...

μου ειχες αφησει κατι σχολια οτι σου θυμιζω κατι που δεν μπορεις να γραψεις ή να πεις, κάτι τέτοιο

KitsosMitsos είπε...

Αυτό με την ελευθερία ξαναπές το...
Καλημέρα

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Καλησπέρα καλή μου Candy. Πόσο μ'αρέσουν οι φωτογραφίες σου, δεν μπορείς να φανταστείς. Και πάρα πολύ ωραία η ανάρτησή σου. Φιλιά πολλά

candy's τετραδιάκι είπε...

@Just for life..η ντροπη καταστρεφει τις πιο σεξουαλικες στιγμες!

@uberbastard..φιλακια απο μια εξισου θαυμαστρια της Candy :)

@Star μου εσυ! :) Οχι και στο καλυτερο..στο χειροτερο μαλλον σας εκοψα :) Μιλφειγ ναι θελω..αλλα πως θα μου το στειλετε εδω στις κορφουλες?

@Ακρατουλι..εσυ καταλαβαινεις πολλα οσον αφορα το ποστ :) Φιλιαα!:*

@Takis...εσυ αμα δεν αναφερεις τη λεξη σεξ 500 φορες δεν μπορεις! χεχε :)Ξοκυλισες τελευταια μιας και η Αστερω μπαινοβγαινει στο μπλογκ σου και δημιουργει κλιμα ερωτικον! :)
Oσον αφορα το παθος...αχ το παθος!Φυσικα και υπαρχει αρκει να μην υπαρχουν.."ντροπες" :)

@Βασιλη:) Χαιρομαι που σε βλεπω :)ευχαριστω :*

@Toβενακο..πραγματι μου θυμιζες καποιο φιλο που δηστυχως χαθηκαμε..αλλα με τα πολλα καταλαβα οτι δεν ησουν εσυ :)

@Kitsomitso..το ξαναλεω! Και το φοναζω δυνατααααα :)

@Eλενα καωσηρθες :) Ευχαριστω!

@

Skouliki είπε...

ευχομαι καλες γιορτες και μην ξεχνας να χαμογελας

Alexis B είπε...

είναι πραγματικά πολύ ωραίο κείμενο
Καλημέρα.
Καλός σε βρήκα

Τομ Σόγιερ είπε...

Με άγγιξε αυτή η ιστορία... Αλλά θα ήθελα να μάθω τί απέγιναν αυτές οι γυναίκες...

Πραγματικά, αυτό που με λύπησε περισσότερο, ήταν που οι δυο κοπέλες παντρεύτηκαν ενώ αγαπούσε η μία την άλλη... Δεν είναι απίστευτα τραγικό...?

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Τελικά, όποιος ντρέπεται δεν φχαριστιέται τη ζωή!

Fibi είπε...

κλείνω τα μάτια σε όλα και σου στέλνω σχολιο-ευχές

ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ellie είπε...

Τις καλησπέρες μου!!
Υπέροχη ιστορία...άσχετα με τις αλήθειες που μπορεί να κρύβει ή όχι, πολλές φορές με χαζοντροπές χάνουμε τις σημαντικότερες στιγμές μας...

Shades είπε...

Να χαθείς ξεδιάντροπη.. σου έχω πει εκατό φορές ότι θέλω λεπτομέριες........

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Τα γλυκά που θα τα φέρω;

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο ποστ!
οι τρόποι να αγαπαμε και να αισθανόμαστε ειναι πολλοί αυτός είναι ένας από αυτούς.
Νομίζω ότι πολλά κορίτσια ιδιαίτερα στην εφηβεία τους είχαν μία παρόμοια εμπειρία και συνήθως πριν την πρώτη ετεροφιλικη σχέση,μετά λίγες πολύ λίγες συνεχίζονται ... από ντροπή,από έλειψη αυτής της ανάγκης,από καθωσπρεπισμό,από φόβο, ίσως γιατί είναι κάτι που ξεπερνιέται με την σεξουαλική ωριμότητα δεν ξέρω.

Θεία Λένα είπε...

Εξαιρετική η γραφή, τα συναισθήματα, η πρόκληση.